Yazılım.
CevapSitesi.com Beta!
Çözüm Noktası
Facebook, Twitter, Google+ veya e-posta ile paylaşın.
| Sorular | Makaleler | Üyeler | Etiketler  | İletişim
Soru sormak ya da cevap vermek için;
giriş yapın veya üye olun.

Sosyal medya hesaplarınızla da giriş yapabilirsiniz.

Soru Geçmişi

«« Soruya geri dön
07.07.23 21:23
Nesne ve (this)
Merhabalar Sorum JavaScript-te nesne ile ileilgilidir. Kodu 1. ornekteki gibi değilde 2. örnekteki gibi yazarsam hata olur mu ve eğer hata olmazsa o zaman kod neden 2. örnekteki gibi değilde 1. örnekteki gibi öğretiliyor? ÖRNEK: 1 let araba = { renk: "kirmizi", marka: "bmw", renkMarka: function () { return this.renk + this.marka; } }; ÖRNEK: 2 (this yerine nesnenin adını kullandim) let araba = { renk: "kirmizi", marka: "bmw", renkMarka: function () { return araba .renk + araba.marka; } }; NOT: İkinci örnegi yaptım kod çalıştı ama bazen bazı kod çalışa bile yine de sistemte açık yaratır. İşte ben onun nedenini bilmek istiyorum.
Ekleyen: misafir
Değiştiren: cevapsitesi
07.07.23 20:47
Nesne ve (this)
Merhabalar Sorum JavaScript-te nesne ile ileilgilidir. Kodu 1. ornekteki gibi değilde 2. örnekteki gibi yazarsam hata olur mu ve eğer hata olmazsa o zaman kod neden 2. örnekteki gibi değilde 1. örnekteki gibi öğretiliyor? ÖRNEK: 1 let araba = { renk: "kirmizi", marka: "bmw", renkMarka: function () { this.renk + this.marka; } }; ÖRNEK: 2 (this yerine nesnenin adını kullandim) let araba = { renk: "kirmizi", marka: "bmw", renkMarka: function () { araba .renk + araba.marka; } }; NOT: İkinci örnegi yaptım kod çalıştı ama bazen bazı kod çalışa bile yine de sistemte açık yaratır. İşte ben onun nedenini bilmek istiyorum.
Ekleyen: misafir
Değiştiren: cevapsitesi
27.06.23 11:36
Nesne ve (this)
Merhabalar Sorum JavaScript-te nesne ile ileilgilidir Kodu 1-ci ornekteki gibi değilde 2-ci örnekteki gibi yazarsam hata olurmu ve eğer hata olmazsa o zaman kod neden 2-ci örnekteki gibi değilde 1-ci örnekteki gibi öğretiliyor ÖRNEK: 1 let araba = {        renk: "kirmizi",        marka: "bmw",        renkMarka: function () {               this.renk + this.marka;        } }; ÖRNEK: 2 (this yerine nesnenin adını kullandim) let araba = {        renk: "kirmizi",        marka: "bmw",        renkMarka: function () {               araba .renk + araba.marka;        } }; NOT: ikinci örnegi yaptım kod çalıştı ama bazen bazı kod çalışa bile yinede sistemte açık yaratır işte ben onu bilmek istiyorum
Ekleyen: misafir

En fazla 3 eski durum gösterilir.