Yazılım.
CevapSitesi.com Beta!
Çözüm Noktası
Facebook, Twitter, Google+ veya e-posta ile paylaşın.
| Sorular | Makaleler | Üyeler | Etiketler  | İletişim
Soru sormak ya da cevap vermek için;
giriş yapın veya üye olun.

Sosyal medya hesaplarınızla da giriş yapabilirsiniz.

Cevap Geçmişi

«« Soruya geri dön
04.10.19 19:10
Eğer public bir değişken ise aşağıdakı işini görür. Bir metodun içindeki yerel değişkenler için nasıl kullanıldığını bilmiyorum. using System.Reflection; public string myVar1 = "abc"; public string myVar2 = "abc"; private void Test() { for (int i=0; i<=1; i++) {  string yourVar = this.GetType().GetField("myVar" + (i + 1).ToString()).GetValue(this).ToString(); Console.WriteLine(yourVar); } } Bir de öneri: Böyle işler için dizi kullanmak lazım. Reflection işi çok yavaştır. Eğer bu değişkenleri çok yoğun kullanıyorsan performans sorunları çıkabilir.
Ekleyen: cevapsitesi
Değiştiren: cevapsitesi
Cevap olarak seçen: hakandogan
04.10.19 19:10
Eğer public bir değişken ise aşağıdakı işini görür. Bir metodun içindeki yerel değişkenler için nasıl kullanıldığını bilmiyorum. using System.Reflection; public string myVar1 = "abc"; public string myVar2 = "abc"; private void Test() { for (int i=0; i<=1; i++) {  string yourVar = this.GetType().GetField("myVar" + i.ToString()).GetValue(this).ToString(); Console.WriteLine(yourVar); } } Bir de öneri: Böyle işler için dizi kullanmak lazım. Reflection işi çok yavaştır. Eğer bu değişkenleri çok yoğun kullanıyorsan performans sorunları çıkabilir.
Ekleyen: cevapsitesi
Değiştiren: cevapsitesi
04.10.19 16:07
Eğer public bir değişken ise aşağıdakı işini görür. Bir metodun içindeki yerel değişkenler için nasıl kullanıldığını bilmiyorum. using System.Reflection; public string myVar = "abc"; private void Test() { string yourVar = this.GetType().GetField("myVar").GetValue(this).ToString(); Console.WriteLine(yourVar); return; } Bir de öneri: Böyle işler için dizi kullanmak lazım. Reflection işi çok yavaştır. Eğer bu değişkenleri çok yoğun kullanıyorsan performans sorunları çıkabilir.
Ekleyen: cevapsitesi

En fazla 3 eski durum gösterilir.