Yazılım.
CevapSitesi.com Beta!
Çözüm Noktası
Facebook, Twitter, Google+ veya e-posta ile paylaşın.
| Sorular | Makaleler | Üyeler | Etiketler  | İletişim
Soru sormak ya da cevap vermek için;
giriş yapın veya üye olun.

Sosyal medya hesaplarınızla da giriş yapabilirsiniz.

Cevap Geçmişi

«« Soruya geri dön
03.12.20 01:53
Takıldığınız yerlere ait sorularınız varsa yardımcı olabiliriz. Mesela bunu yaptım, şu hatayı alıyorum, nasıl düzeltirim / bu konuda nasıl bir yöntem kullanmam gerekir gibi. Önceki soruda size cevap vermiştim sizin yazmanız için boş bıraktığım yeri bize soruyorsunuz. Cevaptaki boş bıraktığımız yere ne yazılması gerektiğini bilemiyorsanız temel programlama konularına ve kullandığınız dile yeterince hakim değilsiniz ve tecrübeniz yetersiz demektir. Ayrıca verdiğiniz kod Microsoft'un örnek kodudur. Sizin yaptığınız bir şey yok. Cevap verirsek neticede asıl işi biz yapmış olacağız. Malesef bu tür sorulara cevap veremeyiz.
Ekleyen: cevapsitesi
Değiştiren: cevapsitesi
02.12.20 20:31
Takıldığınız yerlere ait sorularınız varsa yardımcı olabiliriz. Mesela bunu yaptım, şu hatayı alıyorum, nasıl düzeltirim / bu konuda nasıl bir yöntem kullanmam gerekir gibi. Önceki soruda size cevap vermiştim sizin yazmanız için boş bıraktığım yeri bize soruyorsunuz. Boş bıraktığımız yere ne yazılması gerektiğini bilemiyorsanız temel programlama konularına yeterince hakim değilsiniz demektir. Ayrıca verdiğiniz kod Microsoft'un örnek kodudur. Sizin yaptığınız bir şey yok. Cevap verirsek neticede asıl işi biz yapmış olacağız. Malesef bu tür sorulara cevap veremeyiz.
Ekleyen: cevapsitesi
Değiştiren: cevapsitesi
02.12.20 17:29
Takıldığınız yerlere ait sorularınız varsa yardımcı olabiliriz. Mesela bunu yaptım, şu hatayı alıyorum, nasıl düzeltirim / bu konuda nasıl bir yöntem kullanmam gerekir gibi. Önceki soruda size cevap vermiştim sizin yazmanız için boş bıraktığım yeri bize soruyorsunuz. Boş bıraktığımız yere ne yazılması gerektiğini bilemiyorsanız temel programlama konularına yeterince hakim değilsiniz demektir. Ayrıca verdiğiniz kod Microsoft'un örnek kodudur. Sizin yaptığınız bir şey yok. Malesef bu tür sorulara cevap veremeyiz.
Ekleyen: cevapsitesi

En fazla 3 eski durum gösterilir.