Yazılım.
CevapSitesi.com Beta!
Çözüm Noktası
Facebook, Twitter, Google+ veya e-posta ile paylaşın.
| Sorular | Makaleler | Üyeler | Etiketler  | İletişim
Soru sormak ya da cevap vermek için;
giriş yapın veya üye olun.

Sosyal medya hesaplarınızla da giriş yapabilirsiniz.

Cevap Geçmişi

«« Soruya geri dön
03.03.18 15:48
Şurada bununla ilgili bir şeylerden bahsetmişler. Chrome tarayıcısı 80'den farklı bir port için https protokolü kullanılmadığında bu hatayı verdiriyor. Video yüklenmeden crossorigin anonnymous yapılmazsa hata ortaya çıkar. Vidreonun src özelliğini atamak için JavaScript kullanıyorsanız crossOrigin yerine crossorigin yazınca da bu hata çıkıyor. Protokol, port veya alt alan adlarını kontrol etmek lazım. Biraz kod eklerseniz belki daha fazla yardımcı olabiliriz. Kod eklendikten sonra cevap: Bu benim yaptığım bir iş değil ancak bence başka siteden bir video içinden resim almaya çalıştığından CORS engeliyle karşılaşman doğal. Ayrıca kendi PHP sayfandan bildirdiğin Access-Control-Allow-Origin, başka web sayfalarının senin sayfanı veya kaynaklarını kullanmasına izin vermek veya vermemekle ilgilidir. Senin başka sitenin kaynaklarına erişmene izin vermez. Eğer video kendi sitende ise protokol / port / subdomain eşleşmelerini yine de gözden geçirmekte fayda var.
Ekleyen: cevapsitesi
Değiştiren: cevapsitesi
03.03.18 15:30
Şurada bununla ilgili bir şeylerden bahsetmişler. Chrome tarayıcısı 80'den farklı bir port için https protokolü kullanılmadığında bu hatayı verdiriyor. Video yüklenmeden crossorigin anonnymous yapılmazsa hata ortaya çıkar. Vidreonun src özelliğini atamak için JavaScript kullanıyorsanız crossOrigin yerine crossorigin yazınca da bu hata çıkıyor. Protokol, port veya alt alan adlarını kontrol etmek lazım. Biraz kod eklerseniz belki daha fazla yardımcı olabiliriz. Kod eklendikten sonra cevap: Bu benim yaptığım bir iş değil ancak bence başka siteden bir video içinden resim almaya çalıştığından CORS engeliyle karşılaşman doğal. Ayrıca kendi PHP sayfandan bildirdiğin Access-Control-Allow-Origin, başka sitelerin senin sayfanı veya kaynaklarını kullanmasına izin vermek veya vermemekle ilgilidir. Senin başka sitenin kaynaklarına erişmene izin vermez.
Ekleyen: cevapsitesi
Değiştiren: cevapsitesi
03.03.18 09:55
Şurada bununla ilgili bir şeylerden bahsetmişler. Chrome tarayıcısı 80'den farklı bir port için https protokolü kullanılmadığında bu hatayı verdiriyor. Video yüklenmeden crossorigin anonnymous yapılmazsa hata ortaya çıkar. Vidreonun src özelliğini atamak için JavaScript kullanıyorsanız crossOrigin yerine crossorigin yazınca da bu hata çıkıyor. Protokol, port veya alt alan adlarını kontrol etmek lazım. Biraz kod eklerseniz belki daha fazla yardımcı olabiliriz.
Ekleyen: cevapsitesi

En fazla 3 eski durum gösterilir.