Yazılım.
CevapSitesi.com Beta!
Çözüm Noktası
Facebook, Twitter, Google+ veya e-posta ile paylaşın.
| Sorular | Makaleler | Üyeler | Etiketler  | İletişim
Soru sormak ya da cevap vermek için;
giriş yapın veya üye olun.

Sosyal medya hesaplarınızla da giriş yapabilirsiniz.
0

Sunucuya yapılan upload, sunucuda tekrardan download gerektirir mi?

Öncelikle merhabalar,

 Kafama takılan soru şu, örneğin bir adet sunucumuz var ve 21 portundan FTP'ye bağlandık. FTP üzerinden 1gb dosya upload ettik. Bu dosya seçtiğimiz dizinde direk belirir mi (Seçtiğimiz dizine gider mi?), yoksa sunucunun bu dosyayı tekrardan download etmesini mi beklemeliyiz?

Soran:22.09.17 19:03
misafir  

1 Cevap

0
Dosyanın gönderdiğiniz dizinde görünmesi lazım. FTP upload sırasında upload ettiğiniz kadar bir boyut hemen görünmez. Sunucu bir çeşit arabellekleme yapıyor olabilir.

Ancak şöyle bir durum var. Belki sizin sorunuza cevap olur.

Büyük dosyalar aktarılırken sunucu veya bağlantıdaki küçük sorunlar ya da dosyanın sunucuda kullanılıyor olması gibi sebeplerle aktarım bittikten sonra dosya boyutu sunucuda hesaplanamazsa dosya boyutu 0 veya uygun olmayan başka bir boyut görünür ve bu durumda bazı FTP programları aktarımı yeniden başlatabilirler. Yavaş sunucu ve bağlantılarda çok karşılaştım. Sizde de böyle bir durum gerçekleşmiş olabilir. Eğer böyle bir durum varsa FTP proramının log / mesaj listesinde ve aktarılamayan listesinde bu durumla ilgili bir şeyler yazabilir.

Böyle bir sourn varsa FTP aktarımında Aktif modu deneyin. Olmazsa dosyayı sıkıştırma programı ile parçalara ayırıp gönderin ve sunucuda birleştirin veya açın.



Cevaplayan: 22.09.17 16:48
cevapsitesi
102,034p 15ü